December  5-7. között az észtországi Tartu-ban megrendezett Estonian Junior- és Estonian Youth-on csapatunkat négy versenyző képviselte.

Csapatunk tagjai Papp Tittina, Pytel Gergő, Pytel Bence és Szenjai Balázs voltak. Természetesen edzőjük, Tóth Henrik kísérte őket.

A versenyen jó eredményeket ért el a csapat: Tittina U15 női párosban harmadik helyet szerzett újdonsült orosz társával, Aleksandra Rasskazova-val, Gergő és Balázs U17-ben a csoportokból kijutva menetelt az elődöntőig, ahol sajnos mindketten 5 szettes küzdelemben maradtak alul. A bronzérmet, Balázst legyőzve Gergő szerezte meg.

 Tittínek az U15-ös egyéni  most nem sikerült olyan jól mint az eddigi versenyek, mindent megtett a győzelem érdekében, de a legjobb 16 között kiesett.

Bence U19-ben a későbbi győztes finnel játszott színvonalas meccset, de sajnos kikapott. Párosainknak nem sikerült túl jól a verseny, a Papp Tittína-Pytel Gergő vegyespáros első körben kikapott egy orosz vegyestől. A Pytel Bence-Szenjai Balázs páros első körben győzedelmeskedtek, de második körben szoros mérkőzésben kikaptak a legjobb nyolc között.

SzB