Október 17-19-én rendezték Szlovéniában,Mirnán a 20. TEM Slovenia Youth és Junior Internationalt.

A Multi csapatából U19-ben Pytel Bence,Pytel Gergő és Szenjai Balázs,U15-ben Papp Tittína versenyzett. Edzőként Bánhegyi Gábor és a bolgár Yasen Borisov ment velük. A verseny két külön teremben volt tartva,ezért 2 részre ”szakadt” a csapat.

Pénteken megkezdődött a verseny. A 19-esek közül sajnos egyedül Balázsnak sikerült meccset nyernie. Az első mérkőzésen 4 szettben,a másodikon, ami már szombaton volt 5 szettben sikerült nyernie cseh (Dean Brabec) illetve lengyel (AleksanderJablonski [9/16]) ellen. Harmadik meccsén 3 szettben alul maradt a későbbi 2. helyezett holland (Alex Vlaar [3/4] )ellen. Gergő jó játékot mutatott, de 3 szettben alul maradt szlovén  (MartinCerkovnik [5/8]) ellenfele ellen, így nem sikerült bekerülnie a legjobb 32 közé. Még pénteken Gergő és Balázs játszott párost is, de 3 szoros szettben kikaptak a csehektől. Bence egyéniben 3 szettes mérkőzést játszott  (Michal Hubácek) ellen, de a cseh jobbnak bizonyult, ő nem indult párosban.

Papp Tittína nyerte csoportját osztrák, szlovén ellenfele és debreceni páros párja (Szoták Kitti) ellen,így ő 8 közé került, ahol a szlovén Petra Polanc ellen játszott és 3 szettben nyert. Négy között már csak vasárnap játszott a cseh (Bara Hadackova) ellen, akit 4 szettben győzőtt le. A döntőben a szerb Lena Janic ellen játszott, de 5 szoros szettben sikerült nyernie. Párosban Kittivel 3 szettben nyertek és 4 közé kerültek,ahol a szerb-horvát párossal játszottak.Ellenfeleik sajnos jobbnak bizonyultak.

Összességében 1 arannyal és 1 bronzzal zártuk a szlovén versenyt.

 

Néhány kép a versenyről...

 

PT