Nyomtatás
Találatok: 4552

Hatból hat….

No nem matematika órán vagyunk, mert az 0 lenne. A cím arra utal, hogy a megszerezhető 6 aranyéremből 6-ot zsebeltek be a Multi Alarm SE játékosai. Kettő játékosunk (Sárosi Laura és Krausz Gergely) minden számban, amiben indultak aranyat hoztak el, így a tavalyihoz hasonlóan tripláztak játékosaink. Laura egyénit, párosban testvérével, Rékával és vegyes párosban Gergővel az oldalán lett legeredményesebb. Gergő szintén 3 aranyat zsebelt be, egyéni, a már említett vegyes páros, és párosban Szatzker Marci oldalán hozta el a győztesnek járó aranyértmet.

A legerősebb száma csapatunknak a férfi egyéni volt, ahol a dobogóra csak Multi Alarm SE játékosa léphetett fel. Az elődöntőben Krausz-Mester és Pytel-Gradwohl mérkőzések határozták meg a bronzérmeket.

Házi döntő még a vegyes páros mérkőzésen volt, ahol a Krausz-Sárosi páros kihívója a Szatzker-Bogdán páros volt. Ugyan csak 2 szettből állt a játék, de ilyen élvezetes játékból szívesen elnéztünk volna még egy játszmát.

Végül... hogy miért is hatból hat... Egyéni versenyszámok mindegyikét mi nyertük (5 szám) valamint a csapatbajnoki cím is  a miénk. Egy egyesület életében ez a maximum, amit ki lehet hozni egy szezon alatt.

U15-ben sok indulóval kezdett a Multi Alarm SE és néhány érmet sikerült is elvinnünk.

Fiú egyéniben sajnos nem sikerült az éremszerzés, de lány egyéniben Papp Tittina az elődöntőig jutott így bronzérmet sikerült beszebelnie.

Fiú párosban a Kováts-Nagy duó bronzéremmel a nyakában fejezte be a vesrenyt, míg a lányoknál a Varga – Kiss páros a dobogó 2. fokára állhatott fel.

Gratulálunk minden résztvevőnek és helyezettnek.

Néhány kép

Felnőtt eredmények

U15-ös eredmények

Molnár Kristóf részletes cikke itt olvasható