Nyomtatás
Találatok: 4855

Immár 6. alkalommal állhatott a dobogó tetejére a Multi Alarm SE 1. osztályú csapata. Az 1. fordulóban (ami 2014 októberében volt), mindössze 1 mérkőzést vesztett el a 27-ből. Most sem volt sokkal rosszabb a helyzet, mindössze 1 meccsel veszettünk többet, mint az előző fordulóban. Most 1 meccset a Fehérvár BSE és egy meccset a debreceni csapat tudod elhalászni J.

Még mielőtt tovább írnám, hogy mi is volt ebben a fordulóban, mindenképpen fontos megemlíteni, hogy a 2. osztályban játszó csapatunk Dunaújvárosban játszott és nyert is... Így, a nyugati csoport (Dunaújváros, Bodajk és mi) dobogójának legfelső fokára állhattak csapatunk tagjai. 2 hét múlva osztályozó mérkőzésen vesznek részt. Ellenfeleik (keleti csoport győztese - Vízmű -) és az 1. osztály 4. helyezettje (Fehérvár BSE). Reméljük ezeket az akadályokat is jó játékkal le fogják küzdeni, ugyan nagy tétje nincs, mert ha meg is nyerik, nem jutthatnak fel az 1. osztályba, mert már ott van egy csapatunk.

És most térjünk vissza a Pécsen történtekre. 

Ebben a fordulóban egyik maláj női vendégjátékosunk sérülés miatt nem tudott részt venni a megmérettetésen, illetve az előző forduló egyik legeredményesebb játékosa Szatzker Márton egyéb elfoglaltság miatt szintén nem tudott részt venni a versenyen.

A 2. forduló 1. köre szombaton 13 órakor vette kezdetét.

Először a Fehérvár BSE játékosai ellen kellett játszanunk, akik ellen 8-1 arányban győzedelmeskedtünk.

A 2. kör 17 órakor vette kezdetét és a budapesti Honvéd Zrínyi csapata ellen kellett sikert aratni. A terv sikerült is, mivel 9-0-al abszolváltuk a ránk bízott feladatot. Itt szemtanúi lehettünk egy izgalmas 3 szettes mérkőzésnek, amit a Gradwohl Dániel – Piliszky András játszott. Szerencsére végül Dani jött ki győztesen a csatából.

A vasárnapi folytatás délelőtt 10 órakor kezdődött. Most a később 2. helyen végzett debreceni csapattal kellett megmérkőzni. Itt is egy „hiba” csúszott csak az eredménybe. A vége 8-1 lett.

Ha mindkét fordulót nézzük, akkor a lehetséges 54 mérkőzésből 51 mérkőzést nyert a csapat, így elmondható, hogy megérdemelten kapta a csapat a bajnoki címet.

Tavaszi forduló eredményei: