Véget ért a Multi Alarm kupa, ami nem kis sikereket hozott a „hazai” játékosok számára.

A verseny „A” és „C” kategóriában lett meghirdetve minden versenyszámban. Sajnos a „C” kategóriás női páros kevés jelentkező miatt elmaradt, de aki oda jelentkezett, azok nagy része elindult „A” kategóriában. „A” kategóriában az 5 számból négyben érdekeltek voltunk (férfi egyéniben házidöntő) és ezekből kettőt meg is nyertünk.

A verseny szombat reggel 10 órakor vette kezdetét és egészen este 19 óráig szinte teljes kihasználtságú volt a csarnok. A szombati nap folyamán 93 meccs lett lejátszva.

„A” kategória

 

Játékosaink „A” kategóriában

 • Atthaviroj Karnphop
 • Bogdán Nikolett
 • Gradwohl Dániel
 • Letsch Péter
 • Mester József Balázs
 • Papp Tittina
 • Pytel Bence
 • Pytel Gergő
 • Szenjai Balázs

 

Számos meglepetést (vagy talán nem volt az…) tartogatott ez a kategória is. Kezdődött talán azzal, hogy a U17-es játékosunk Pytel Gergő 2 szettben nyert Megyesi Norbert ellen, majd a felnőtt ranglista 6. helyezettjével Piliszky Andrással játszott egy gigászi csatát, ahol sajnos 3 szettben (3. szett 23-21) sajnos alul maradt. Mindenesetre megsüvegelendő,hogy U17-es játékosként ilyen szép meccseket játszott egyéniben.

Másik U17-e játékosunk Szenjai Balázs, aki az első fordulóban Mihályi Leventét búcsúztatta, majd jött egy egykori multis játékos Csiszér Levente, akit nagy csatában ugyan, de legyőzött. Ezzel a győzelemmel már a legjobb 8 közé került, ahol a Gergőt búcsúztató Andrással találkozott. Balázs, Andrást 2 szettben búcsúztatta és lépett a legjobb 4 közé, és találkozott csapattársával Gradwohl Dániellel a későbbi győztessel. Balázsra is elmondható, hogy ez az eredmény fantasztikusnak is mondható.

Utánpótlás (U19) korosztályhoz tartozó játékosunk még Pytel Bence is, akinek mondhatjuk, hogy nem a legjobb sorsolás jutott. Első meccsén mindjárt a második kiemelt, egyben a felnőtt ranglista 2. helyén álló Pádár Pállal játszott. Nagyon szép játékkal, 3 szettben búcsúztatta is ellenfelét. A következő feladat azonban sajnos túl nehéznek bizonyult. A későbbi bronzérmes Szécskay Manó ugyan 3 szettben, de jobbnak bizonyult ezen a mérkőzésen.

Végül, de nem utolsó sorban U korosztályos játékosunk a még csak 14! éves Papp Tittína, aki az idei évben bravúrt bravúrra halmoz. Idén már több szép külföldi eredménnyel is rendelkezik. Most Bogdán Nikivel az oldalán egészen a döntőig meneteltek női párosban, de ott a debreceni Gondáné Fórián Csilla és Gonda Daniella ellen tudásuk kevésnek bizonyult.

Természetesen nem csak utánpótlás korosztályhoz tartozó játékosaink neveztek. Bogdán Niki, Letsch Péter Gradwohl Dániel, Atthaviroj Karnphop és Mester Józsi is „rajthoz álltak”.

Dani egyéniben először Elek Marcellt, majd Szerecz Marcit búcsúztatta a versenytől, majd a korábban említett csapattársát Szenjai Balázst győzte le és került a döntőbe, ahol szintén csapattársa fogadta a szezon elején hozzánk igazolt Mester József.

Józsinak a döntőbe kerülésért Tóth Danival, Gebhard Tamással és Szécskay Manóval kellett megküzdenie, de szerencsére minden meccsét sikeresen abszolválta.

A döntő igazán izgalmasra sikeredett, ahogy egy döntőtől el is várható. A két multis 3 szettet játszott és a döntő szett is igazán fordulatos jó játékot mutatott, ahol most Dani bizonyult a jobbnak, így övé lehetett a férfi egyéni győzelméért járó kupa.

Még két ténylegesen felnőtt korosztályhoz tartozó játékosunk került döntőbe. Egyikük Bogdán Nikolett, akit már korábban említettem Papp Tittínával kerültek a női páros döntőjébe, ahol sajnos az igazán nagy bravúr most nem sikerült. Reméljük legközelebb... Niki egy másik párosban is érdekelt volt a döntők terén. Ez a vegyes páros szám volt. A még nem említett másik felnőtt játékosunkkal, a thaiföldi származású Atthaviroj Karnphoppal az oldalán lépett a pályára vasárnap elsőként. A játék nagyon jól ment számukra és sima két szettben legyőzték a debreceni színekben játszó Csiszér Levente, Fórián Csilla alkotta kettőst.

Már csak egy versenyszámot nem említettem a döntőket illetően, ahol multis versenyző volt, ez pedig a férfi páros döntő, ami általában egy-egy bajnokság „krémje”. Itt Gradwohl Dani és Atthaviroj Karnphop küzdött meg nagyon élvezetes játékot mutatva a Megyesi Norbert és Tóth Dani ellen. Sajnos a multis alakulat most ugyan 3 izgalmas szettben, de alul maradt az Online SE párosával szemben.

 

Eredményeink „A” kategóriában:

Férfi egyéni

1. hely - Gradwohl Dániel

2. hely - Mester József

3. hely - Szenjai Balázs

5/8. hely: - Pytel Bence

Női egyéni

5/8: - Papp Tittina

Férfi páros

2. hely - Gradwohl Dániel – Atthaviroj Karnphop

5/8. hely - Pytel Bence – Szenjai Balázs és Letsch Péter – Mester József

Női páros

2. hely – Bogdán Nikolett – Papp Tittína

Vegyes páros

1. hely - Atthaviroj Karnphop – Bogdán Nikolett

 

„C” kategória

„C” kategóriában a versenyek teljes egészében megrendezésre kerültek, ahol 8 érmet adtunk játékosainknak. Több meglepetés eredmény is született, szerencsére pozitív értelemben nézve. Sok U15-ös, U17-es játékos indult el ezen a versenyek annak ellenére, hogy ez egy felnőtt verseny. Ezek fényében az eredmények nagyon szépnek mondhatóak.

Saját játékosaink „C” kategóriában:

 • Gelencsér József
 • Herendi Csaba
 • Kiss Fanni Dóra
 • Kiss Gabriella Anna
 • Kováts Máté
 • Lakatos Levente
 • Schenk Dániel
 • Szabó Fanni
 • Szűcs Hella
 • Varga Boróka

Eredményeink „C” kategóriában:

Női egyéni:

3. hely - Kiss Fanni Dóra és Kiss Gabriella Anna

Férfi páros

3.hely - Gelencsér József - Lakatos Levente

5/8 - Kováts Máté– Schenk Dániel

Vegyes páros

5/8 - Kováts Máté -  Varga Boróka és Schenk Dániel - Kiss  Fanni Dóra

3. hely - Lakatos Levente - Szűcs Hella


Képek hamarosan ide felkerülnek...

BR