Habár a hétvége bővelkedett olyan sporteseményekkel, mint a rekord számú nevezővel bíró SPAR Maraton, vagy a patinás Román-Magyar, illetve az I. osztályú csapatbajnokság, ahol mindig a legjobb eredményeket vártuk, várjuk és várni is fogjuk a nagycsapattól, nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy szombaton kapott helyet a versenynaptárban a másod osztályú CSB első fordulója is. Bár egy egyesület második csapatára mindig is a „fakók” név ragadt rá a sporttörténelemben, ettől függetlenül igyekeztünk bebizonyítani, hogy mi is szívvel lélekkel küzdünk a végső győzelemért. A feladat persze cseppet sem volt egyszerű, hiszen az ellenfelek, a nagy múltú Dunaújváros mellet, az első osztályt is megjárt Bodajkiak voltak. Ebben a fordulóban a csapat tagjait a lány oldalon Papp Tittína, Szűcs Hella, Kiss Gabriella és Szabó Fanni, valamint a fiú oldalon Letsch Péter, Pytel Gergő, Szenjai Balázs és Lakatos Levente alkották. Gelencsér József kapta a csapatkapitányi feladatot, illetve révén, még egy kísérővel is gazdagodott a Team.

Az első összecsapás a Dunaújváros ellen volt, ahol egy kicsit álmos kezdés után aztán beindult a gépezet és mind a négy egyénit megnyertük Letsch Peti és Szenjai Balázs, valamint Papp Tittína és Szűcs Hella révén. Ezzel az eredményjelző 4-0-át mutatott, ide. Következett a férfi páros, ahol a kezdetekben az összeszokottság hiánya okozta gyengébb kezdés után sima győzelmet aratott a Letsch - Lakatos egység. Sajnos a Kiss Gabi - Szabó Fanni alkotta lány párost szoros csatában ugyan, de vereséget szenvedett, viszont ezzel csak plasztikázni tudott az ellenfél az eredményen. Zárásként a vegyes páros következett, ahol a két fiatal, Pytel Gergő és Papp Tittína megmutta, hogy nem csak ezen a meccsen kellett, hanem a későbbiekben is számolni kell majd velük.

Két és fél óra szünet után következett a Bodajk elleni összecsapás, ahol szoros mérkőzéseket vártuk. Ám csapatunk megmutatta, hogy milyen fából is faragtak minket és az előbbinél szinte simább győzelmet arattunk a tapasztalt ellenfelek ellen. Ehhez hozzájurt az is, hogy a csapat még olajozottabban játszott, mint az imént. A felállás is mindössze csak az egynemű párosoknál tért el egy kicsit az előbbitől. Egy vereség, azért itt is becsúszott, ami valamelyest csorbította ezt a fantasztikus eredmény, de elrontani nem tudta.

 A Team tehát az elvárásoknak megfelelve megnyerte az első fordulót 6-1, 6-1 arányban, ami egyértelműen bizakodásra adhat okot a folytatásra nézve.

LL

{fcomment}