"Nation to nation" U13 nemzetközi csapatverseny 2015.01.09-11

 

Az elmúlt hétvégén zajlott le csarnokunkban a már hagyományosnak mondható nemzetközi csapatverseny - ezúttal megint az U 13 kategóriában.

A verseny mind hangulatában, mind pedig színvonalában talán az eddigi legjobbat hozta az eddigi, hasonló versenyek közül.

 

Talán nem csak a "kötelező udvariasság" beszélt a magyar és a külföldi edzőkből, akik döntő többsége fejezte ki az elismerését és örömét  a verseny lebonyolításáért.

Szeretném én is megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a verseny szervezésében és lebonyolításában részt vevőknek a munkájukat és fáradságukat.

Nélkülük, nélkületek nem lehetett volna egy ilyen színvonalú és sikeres versenyt megrendezni.

Az alábbiakban - változtatás nélkül - közre adom két csapatvezető véleményét:

 

1. / Team Skyfall (Anglia) - Alex Easton

 

"Hi Jozsef,

Just a quick mail from all at Team Skyfall to you & your team to say a big “thank you” for all your hospitality and for a great tournament.

All 6 of our juniors had a tremendous time and I’m sure we’ll be back in the future.

Please also thank your sponsors Multi Alarm for their generous support of the event as it’s only with such support that so many young players from many different nations can get together to compete against each other. We really do appreciate the opportunity & look forward to seeing you guys at the u15 event in November (calendar willing!)

All the best.

Alex Easton.

Team Skyfall, England."

Csak egy gyors üzenet a Skyfall csapattól neked és a stábnak, amiben egy óriási köszönetet mondunk a vendégszeretetért és a nagyszerű versenyért.
Mind a 6 fiatalunk remek napokat töltött el és biztos vagyok abban, hogy a jövőben is eljövünk.
 
Megköszönjük a szponzorotoknak, a Multi Alarmnak a verseny nagylelkű támogatását, mert csak ilyen támogatással lehet ennyi különböző országból jött, ilyen sok fiatal versenyzőnek egymással versenyeznie. Nagyon nagyra értékeljük ezt a lehetőséget és már előre várjuk a novemberi U 15-ös versenyt. (naptárt  egyeztetünk!)
A legjobbakat kívánom : Alex Easton"
 
2. / Románia - Cristian Turcu

"Hi Jozef
Just a short note to thank you again for your invitation.Also, please receive my appreciation for the management of the tournament.
As said before, I will do my best to promote this kind of event in our comunity here.
So, bye for now. We keep in touch 

CristianCsak egy rövid megjegyzés, köszönjük még egyszer a meghívást.Kérjük fogadjátok a verseny szervezőinek szóló elismerésünket.
Ahogy azt már említettem, minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ezt a fajta versenyt nálunk népszerűsítsem. 
Ennyit most, maradjunk kapcsolatban:  Cristian"