5. Multi Alarm Magyar Nemzetközi Ifjúsági Bajnokság - PÉCS
Február 12 -15. között kerül megrendezésre - immár 5. alkalommal - ez a nagyszerű nemzetközi verseny.
Nem kis büszkeséggel jelenthetjük ki, hogy az évad egyik legerősebb ifjúsági (U 19) versenyének ad majd otthont csarnokunk február közepén.
Az ebben a korosztályban bombaerősnek számító francia válogatott nem kevesebb, mint 29 (!) játékost nevezettbe, de nagyon sokan jönnek Csehországból (26), a törököktől (21) vagy  éppen a lengyelektől (16).
Külön örömet jelent, hogy ebben az évben először lesz komoly magyar részvétel - 33 hazai játékos nevezett ugyanis a versenyre.
Sajnos a nagyon nagyszámú nevezésnek van egy árnyoldala is: a nemzetközi előírások nem teszik mindenki számára lehetővé a részvételt, mivel pl. a férfi egyesben a 96-os tábla teljesen "tele van", így 16-an várólistán állnak ebben a számban.
Hasonló a helyzet a férfi-, illetve a vegyes párosban is.
 
21 ország 218 sportolója - soha ennyi versenyző nem jött még el még egyszerre a csarnokunkba semmiféle versenyre.
És ez egyben óriási felelősséget is jelent a számunkra.
Vonalbírók, PDA-kezelők, az étteremben segítő fiatalok és felnőttek jelentlkezését várjuk, hogy a verseny a tőlünk elvárt színvonalon, sikerrel menjen le.

Azt már szinte el sem kell mondanom, hogy a verseny  a Sport TV jelenléte mellett fog lezajlani, azaz megint közvetítés lesz - legalábbis a döntőkről.