A verseny nem a 3 fordulós Multi Alarm kupa része! Akkor kerül megrendezésre, ha minimum 40 fő jelentkezik!

A verseny 2 kategóriában („A” és „B”), minden számban megrendezésre kerül. Az "A" kategória játékosai toll-labdával versenyeznek, míg a "B" kategória játékosai műanyag kosarú labdával játszanak. Ha a játékosok közösen megegyeznek, akkor ettől el lehet térni. Életkori kategória csak akkor indul, ha a versenyen 40+ kategóriában nevez minimum 8 fő. Ez csak egyéni mérkőzésekre vonatkozik, párosban nem indítunk különböző életkategóriákat.

Igazolt versenyző nem vehet részt ezen a tornán!

A verseny lebonyolítása létszámtól függően. 1-5 nevezés esetén körmérkőzésekkel dől el a helyezések sorsa. 6-7 nevező esetén 2 csoportra bontva körmérkőzés majd egyes csoportok 2 legjobbjai körmérkőzésben döntik el az 1-4 helyezést, majd a csoport 3-4. helyezettjei szintén körmérkőzésben döntik el a további helyezéseket. 8-10 nevező esetén 2 csoportban körmérkőzés. A csoport 1. helyezettjei játszanak az 1-2 helyezésért, a csoport 2. helyezettek a 3-4 helyezésért, 3. helyezettek az 5-6 helyért. csoport 4. helyezettek a 7-8 helyért és a csoport 5. helyezettek a 9-10 helyért. 9 résztvevő esetén az egyik csoport 4., 5. helyezettje és a másik csoport 4. helyezettje körmérkőzésben döntik el a 7-8-9. hely sorsát.
10 feletti nevezés esetén svájci rendszerben dől el a helyezések sorsa. A svájci rendszer 5 fordulós lesz.

Fent tartom a jogot arra, hogy szavazással döntsünk majd, ha máshogy szeretnénk lejátszani az egyes fordulókat.

Nevezés december 16 éjfélig lehetséges, utána már nem!!!

Nevezés csak elektronikus úton a lejjebb található linkeken lehetéséges csak! Telefonon/email-ben nem!
Egyéni versenyre a nevezés a következő linken történik: http://goo.gl/forms/rArDdeQJkV
Páros versenyszámokra jelentkezés (páronként 1 nevezés, mivel mindkét fél adatait bekérem): http://goo.gl/forms/baB7CSTkgW
Páros versenyszámokban, ha valaki egynemű párosban is és vegyes párosban is indulni szeretne, akkor 2x kell kitölteni értelemszerűen, mivel valószínű mással fog játszani. Megengedett, hogy női játékos induljon férfi számban, de egynemű páros esetében el kell dönteni, hogy női vagy férfi számban akar indulni, mivel a versenyen egyszerre játszódnak az egynemű párosok. Tehát pl: Rozi és Gizi indulhatnak akár férfi páros versenyben és vegyes párosban, de férfi és női párosban egyszerre nem nevezhetnek. Adott versenyszámban is csak egy kategória választható. Pl.: Vagy „A” férfi egyéni vagy „B”. Olyan lehetséges, hogy „A” kategóriában férfi egyéni, és „B” kategóriában férfi páros.
Ha valaki szeretne indulni páros számokban, de nincs partnere, az töltse ki a következő linken található formot: http://goo.gl/forms/45P0wp6gUs
Ha megnéznéd, hogy ki keres versenyzőket, a listát ide kattintva találod meg.


Nevezési díj nincs, de….sütit vagy italt lehetőleg hozzon magával mindenki, amit kiteszünk egy asztalra… és megkezdődik a „szabad rablás”, két meccs közötti pihenőben jól esik egy kicsi eszem-iszom + beszélgetés az asztalnál.

Egyéb kérdés esetén:
Balogh Richárd
70/552-6813
multialarmse [kukac] gmail.com