Multi Alarm amatőr bajnokság (felnőtt)!

Időrend péntek körül...!

A bajnokság 3 fordulóból áll majd.

Őszi, téli, tavaszi 

1. Forduló időpontja: November 9.
2. Forduló időpontja: Január 17.
3. Fordulő időpontja: Március 28.

A bajnokság 2 kategóriában („A” és „B”), minden számban megrendezésre kerül. Az "A" kategória játékosai toll-labdával versenyeznek, míg a "B" kategória játékosai műanyag kosarú labdával játszanak. Ha a játékosok közösen megegyeznek, akkor ettől el lehet térni. A bajnokság győztese az, aki a legtöbb pontot szerzi a 3 fordulóban. Minden fordulóban az 1-10 helyezett kap pontot. Életkori kategória csak akkor indul, ha az első versenyen 40+ (akik 1974 és előtte születtek) kategóriában nevez minimum 7 fő és az 40- J kategóriában is lesz minimum ennyi résztvevő. Ez csak egyéni mérkőzésekre vonatkozik, párosban nem indítunk különböző életkategóriákat.

Igazolt versenyző nem vehet részt ezen a tornán!

Pontszámítás:

  1. – 15 pont
  2. – 12 pont
  3. – 10 pont
  4. – 8 pont
  5. - 6 pont
  6. - 5 pont
  7. – 4 pont
  8. – 3 pont
  9. – 2 pont
  10. - 1 pont

A verseny lebonyolítása létszámtól függően. 1-5 nevezés esetén körmérkőzésekkel dől el a helyezések sorsa. 6-7 nevező esetén 2 csoportra bontva körmérkőzés majd egyes csoportok 2 legjobbjai körmérkőzésben döntik el az 1-4 helyezést, majd a csoport 3-4. helyezettjei szintén körmérkőzésben döntik el a további helyezéseket. 8-10 nevező esetén 2 csoportban körmérkőzés. A csoport 1. helyezettjei játszanak az 1-2 helyezésért, a csoport 2. helyezettek a 3-4 helyezésért, 3. helyezettek az 5-6 helyért. csoport 4. helyezettek a 7-8 helyért és a csoport 5. helyezettek a 9-10 helyért. 9 résztvevő esetén az egyik csoport 4., 5. helyezettje és a másik csoport 4. helyezettje körmérkőzésben döntik el a 7-8-9. hely sorsát.

10 feletti nevezés esetén svájci rendszerben dől el a helyezések sorsa. A svájci rendszer 5 fordulós lesz.

A három forduló végén az összetett verseny győztese kupát kap. Azonos pontszám kialakulása esetén a több elsőség fog dönteni.

 

Nevezést máricus 26 éjfélig lehetséges, utána már nem...vagy +csoki nekem :)!!!

 

Nevezés csak elektronikus úton a lejjebb található linkeken lehetéséges! Telefonon/email-ben nem!

Egyéni versenyre a nevezés a következő linken történik.

Páros versenyszámokra jelentkezés (páronként 1 nevezés, mivel mindkét fél adatait bekérem): Katt ide!

Páros versenyszámokban, ha valaki egynemű párosban is és vegyes párosban is indulni szeretne, akkor 2x kell kitölteni értelemszerűen, mivel valószínű mással fog játszani. Megengedett, hogy női játékos induljon férfi számban, de egynemű páros esetében el kell dönteni, hogy női vagy férfi számban akar indulni, mivel a versenyen egyszerre játszódnak az egynemű párosok. Tehát pl: Rozi és Gizi indulhatnak akár férfi páros versenyben és vegyes párosban, de férfi és női párosban egyszerre nem nevezhetnek. Adott versenyszámban is csak egy kategória választható. Pl.: Vagy „A” férfi egyéni vagy „B”. Olyan lehetséges, hogy „A” kategóriában férfi egyéni, és „B” kategóriában férfi páros.

Ha valaki szeretne indulni páros számokban, de nincs partnere, az töltse ki a következő linken található formot.

Ha megnéznéd, hogy ki keres versenyzőket, a listát ide kattintva találod meg.

 

 

Nevezési díj nincsde….sütit vagy italt lehetőleg hozzon magával mindenki, amit kiteszünk egy asztalra… és megkezdődik a „szabad rablás”, két meccs közötti pihenőben jól esik egy kicsi eszem-iszom + beszélgetés az asztalnál.

 

Egyéb kérdés esetén:

Balogh Richárd

70/552-6813

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

{fcomment}