Az elmúlt héten Daniella Csilla Gonda Skóciában , Gergő Pytel pedig Szlovéniában képviselte egyesületünket. Dancsi, és Gergő is a főtábláról vághatott neki a saját versenyüknek, és mind a ketten sikerrel vették az első akadályt a legjobb 32 között.
Dancsink stabil, kiemelkedő játékkal a 8. kiemelt indiai ellenfelét verte az első mérkőzésén szoros 3 szettben, majd kicsit elfáradva 2 kiélezett játszmában kikapott egy amerikai női játékostól a legjobb 8 közé jutásért.
Szlovéniában Gergő egy norvég srác legyőzése után, a verseny második kiemeltje ellen játszott 3 szettes , nagyon színvonalas mérkőzést, azonban sajnos nem sikerült győztesként elhagynia a pályát.
Nem volt sok idő pihenni, mivel a héten már Wales volt a következő állomás. Gergő kvalifikációból indult, ahol a második körben egy indonéz játékos volt a végállomás. Dancsi is egy győzelemmel zárt (svéd ellenfelét felülmúlta), miután kikapott a walesi származású, már lengyel színekben versenyző második kiemelt, Jordan Harttól a főtáblán.
Mind a ketten jó játékot mutatva, pozitívan várhatják a jövő évi megmérettetéseket.
Gratulálunk
 
nekik!