Ez a hétvégén egyesületünk szervezésében zajlott le az "A" és "C" kategóriájú felnőtt ranglistaverseny.

A közel 60 játékost felvonultató versenyen számos egyesület képviselte magát, a hazaiak mellett legtöbb játékost a szegedi együttes külte, de sokan jöttek Budapestről és Székesfehérvárról is. Sajnos több saját versenyzőnk kényszerült kihagyni a versenyt, mert éppen egy külföldi versenyen vettek részt, illetve volt, aki betegség miatt nem tudott részt venni az eseményen.

Az "A" kategóriában a férfi egyéni számban Szerecz Márton hozta el az első  helyet, mivel 2 játszmában sikeresen legyőzte döntőben a szegedi Piliszky Andrást. A dobogó 3. fokára a debreceni Mester József és a szintén Multi Alarm SE játékos Gradwohl Dániel állhatott. (Danit Marci verte meg az elődöntőben). Az eredmény érdekessége, hogy se Dani, se Marci nem kiemeltként várták a versenyt, mégis dobogóra álltak! 

Az "A" kategóriás női versenyzőknél szintén hazai siker született. Kadlicskó Gréta szerezte meg az aranyérmet. A döntőben a Székesfehérvári Tárkány-Szűcs Dórát sikerült megvernie.

Férfi párosban 1 párosunk indult. A Kováts Máté-Végh Miklós páros az 1. játszmában még tartották magukat az 1. kiemelt Piliszky András-Bálint Mátéval szemben (22-20 arányban kaptak ki), de a 2. játszmában sajnos fölényes győzelmet arattak ellenfeleik, így ebben a számban nem született érem.

Női párosban játékosunk Kadlicskó Gréta és egykori játékosunk Szűcs Hella állhattak a dobogó 3. fokára.

"C" kategória eredménye:

Kováts Máté nem kiemeltként 2 kiemelt (a 8. és 6.) ellen is sikeresen vette az akadályt, így döntőbe játszotta magát, de ott a 2. kiemelt T(r)ollas SE versenyzőjével Shun Sakai ellen nem sikerült nyerni, így ezüstéremmel zárta a versenyt.

Részletes eredmények