Hétvégén zajlott a Multi Alarm SE csarnokában az egyéni országos bajnokság. Számos egyesuleti versenyző vett részt a tornán, közülük címvédőként léptek pályára Krausz Gergely férfi egyéni, Krausz Gergely-Pytel Gergő férfi páros és Bukoviczki Nikoletta és Madarász Réka női páros bajnokaink.

Az elődöntők és a döntők vasárnap zajlottak. Megvédte címét a Krausz Gergely egyéniben. A döntőben csapattársa ellen Szerecz Márton ellen, illetve az elődöntőben szintén csapattársa Pytel Gergő ellen kellettk játszania, hogy címét megvédhesse. Férfi párosban ugyanaz a döntő játszódott le mint tavaly. A debreceni Csiszér Levente-Pádár Pál páros ellen játszottak és tudták megvédeni bajnoki címüket. A női párosban nem sikerült a címvédés. Bukoviczki Nikoletta-Madarász Réka páros alulmaradt a szintén Multi Alarm SE játékos Kőrösi Ágnes és a budapesti Ádám Krisztina ellen. Női egyéniben új bajnok született. A tavalyi bajnokot Madarász Réka három szettben győzte le. 

 

Az arany érmeken kívül Bukoviczki Nikoletta (MASE) és Szikra Csaba (NKE SE) bronzérmet szereztek a vegyes páros játékokon illetveia már korábban említett Pytel Gergő szerzett bronz érmet.  

Részletes eredmények

Gratulálunk minden játékosnak!