Az előző héten néhány játékosunk egy szerb nemzetközi versenyen vett részt, ahol érmekkel is gazdagodtak.

U9 egyéniben Leksz Borbála, míg U13-ban Hart Petra-Radó Gyöngyvér páros számban értek el 3. helyezést.

A verseny részletes eredményei

 

 

A héten csütörtökön kezdődik, az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő Multi Alarm Junior verseny, mely az U19-es játékosonak nyújt versenyzési lehetőséget, amely egyben világranglista pontok szerzésére alkalmas.

A versenyen 130 játékos vesz részt, akik 15 országból érkeztek, ebből 25-en képviselik Magyarországot, akik közül 9 a Multi Alarm SE játékosai.

Név szerint:

 • Kadlicskó Gréta
 • Karsai Anett
 • Kiss Fanni
 • Kováts Máté
 • Madarász Réka
 • Pytel Gergő
 • Szenjai Balázs
 • Szűcs Hella
 • Varga Boróka

Fiú egyéniben Pytel Gergő a 6., míg Szenjai Balázs a 7. kiemelt a versenyen. A lány egyéniben Madarász Ráka az 1., míg Karsai Anett a 7. helyen rangsorolt.

A verseny csütörtökön 10 órakor, pénteken 9 órakor, míg a szombati negyeddöntők 10-kor, elődöntők 16h-kor és vasárnap a döntők 10 órakor kezdődnek.

A verseny on-line is követhető lesz a következő internetes címen:

http://versenyek.multialarm.hu/meccsek/kozvetites/verseny_eppen.php?v_azon=122

 

Ismét nemzetközi versenyen vettek rész egyesüetünk tagjai. Ezúttal Szlovéniába utaztak U11-es, U13-as, U15-ös, és U19-es versenyszámokban voltak érdekeltek játékosaink.

 

A legjobb eredményt Hart Petra érte el, aki az U11-es mezőnyt megnyerte, de sajnos az U13 lány egyéniben nem sikerült a csoportból kijutnia a főtáblára.

Anna ugyan kijutott a csoportjából, de a 8 között sajnos kikapott a későbbi ezüstérmes szlovák versenyzőtől.

Pannának sajnos nem sikerült jól ez a verseny és sajnos a csoportkörből nem jutott tovább a főtáblára.

Gergőt és Balázst is sajnos egy későbbi bronzérmes játékos búcsúztatta. Míg Gergőt egy szlovén a 16 között, addig Balázst egy finn még az 1. körben.

Anett először egy horvát majd egy szlovák versenyzőt legyőzve találkozott honfitársával Sándorházi Vivivel, aki 3 szettben ugyan, de búcsúztatta Anettot a versenytől.

 

 

Az elmúlt hétvégén 7 junior versenyzőnk látogatott el Medvodeba (Szlovénia) két edző Orosz Gábor és Gradwohl Dániel kíséretében.

A verseny U11-es, U13-as és U15-ös korosztálynak rendezték. 

U11-ben Hart Petra indult egyéniben, amit meg is nyert.

U13-ban szintén indult Hart Petra, Radó Gyöngyvér, Nagy Sámuel.

Petra itt ugyan kijotott a csoportból, de utána legjobb 8 között a későbbi nyertes sajnos legyőzte. Gyöngyvér szintén ettől a versenyzőtől kapott ki a döntőben, ahol a döntő szettben sajnos 22-20-ra maradt alul a mérkőzésen. Samu sajnos hiába nyert csoportjában 2 mérkőzést is, csak 2. lett a csoportban és mivel csak a csoportelsők mehettek tovább a főtbálára, így Samunak sajnos ez most nem sikerült.

U15-ös korosztály résztvevői: Nagy Sebestyén, Szita Gergely, Pytel Panna, Bereczkei Anna

Sebi testvéréhez hagonlóan egyéniben csak a 2. lett a csoportjában, így a főtáblára nem sikerült feljutnia, de párosban Szita Gergővel az oldalán a dobogó második fokára állhatott fel. Gergő az egyéniben, ugyanúgy, mint Sebi "csak" a 2. hely megszerzése sikerült, így ott tovább nem tudott játszani.

Pytel Pannának az egyéni sajnos nem igazán sikerült, de párosban Annával az oldalán sikerült megszerezni a bronzérmet. Anna ugyan a csoportból kijutott egyéniben, de a legjobb 8 között sajnos kikapott a későbbi ezüstérmes spanyol játékostól.


Összeezve:

 • 1 arany
 • 2 ezüst
 • 1 bronz 

az egyenleg ezen a versenyen.

Részletes eredmények

 

Szeptember 27-én indult egyesületünkből 4 játékos (Krausz Gergely, Kőrösi Ágnes valamint Bukoviczki Bianka és Nikolett) a cseh fővárosba, hogy egy nemzetközi versenyen mérjék össze erejüket a többi játékossal.

A versenyen Gergő és Ági egyéniben, míg az ikrek páros versenyszámban indultak.

A versenyen Gergő lépett először pályára a multi versenyzők közül. Először egy svéd  játékost búcsúztatott a versenyről, majd jött egy szlovák majd egy orosz nemzetiségű. A 3 nyert meccs után Gergő a kvalifikációból a főtáblára került, ami ezen a versenyen nem kis dolog.

A második játéknap második meccsén így Gergőnek a legjobb 32 között kellett játszania, amit 3 szettben megnyert.

A legjobb 16 közötti meccse a 3. napra maradt, de ott sajnos az olasz (Indonéz születésű) versenyzővel sajnos már nem bírkózott meg.

Kőrösi Ági versenye is a kvalifikációból indult, neki is 3 meccset kellett megnyernie ahhoz, hogy a főtáblán játszhasson. Ő először egy észt, majd egy svéd, végül egy német versenyzőt sikerült legyőznie. A főtáblán egy dán játékostól azonban kikapott. Sajnos, mondhatni másnak se lett volna esélye ellene, mert ez a dán lány nyerte a tornát is a végén.

Az ikrek, mint írtam párosban indultak csak. Ők sajnos már első meccsükön kikaptak egy olyan párostól, akik szépen meneteltek később a főtáblán is.

A versenyen a legnagyobb meglepetést talán Gergő okozta (még saját magának is), mert egy igen komoly mezőnyben tudott 4 meccset is nyerni. A tornán fel is figyelek teljesítményére többen is és egy vendégjátékra is kihívták Dániába a hétvégére.

 

Pontos eredmények

BR