Multi Alarm amatőr bajnokság (felnőtt)!

Időrend mindig az adott verenyhét pénteke körül...!

A bajnokság 3 fordulóból áll majd, ugyanúgy, mint tavaly.

Őszi, téli, tavaszi 

1. Forduló időpontja: Október 17.
2. Forduló időpontja: Január 23.
3. Fordulő időpontja: Május 21 szombat.

A bajnokság 2 kategóriában („A” és „B”), minden számban megrendezésre kerül. Az "A" kategória játékosai toll-labdával versenyeznek, míg a "B" kategória játékosai műanyag kosarú labdával játszanak. Ha a játékosok közösen megegyeznek, akkor ettől el lehet térni. A bajnokság győztese az, aki a legtöbb pontot szerzi a 3 fordulóban. Minden fordulóban az 1-10 helyezett kap pontot. Életkori kategória csak akkor indul, ha az első versenyen 40+ (akik 1975 és előtte születtek) kategóriában nevez minimum 7 fő és az 40- J kategóriában is lesz minimum ennyi résztvevő. Ez csak egyéni mérkőzésekre vonatkozik, párosban nem indítunk különböző életkategóriákat.

Eddigi eredmények

Képek az 1. fordulóról

Képek a 2. fordulóról

Képek  3. fordulóról

Igazolt versenyző nem vehet részt ezen a tornán!

2015.10.17-én reggeli kezdéssel indult a szezon első amatőr versenye, ami majd összesen 3 fordulóból fog állni. A versenyt nyugodtan hívhatjuk nemzetközi versenynek is, mivel, mint az eddig fordulókon is, most is megérkeztek Eszékről tollasos barátaink. Mint már sokan tudják nevezés nem Forintban, hanem sütiben és üdítőben volt meghatározva J. Szerencsére legtöbben komolyan is vették ezt a nevezést és szép nagy adag édesség gyűlt össze az asztalokon.

A verseny 9 órakor kezdődött vegyes páros számokkal. Mint majdnem minden számban (kivéve, ahol csak lányok szerepeltek), volt „A” és „B” kategória. Itt a két kategóriában 17 páros mérkőzött meg egymással. „A” kategóriában 9, „B”-ben 7 páros.