Február 6-9 között rendezzük meg Csarnokunkban a 4. Multi Alarm Nemzetközi Ifjúsági Magyar Bajnokságot.

Az előző három alkalommal mindig március közepén került sor erre nagyon várt eseményre, ebben az évben (és valószínűleg a továbbiakban is) ettől el kellett térünk, mivel erre az időpontra tette az Európai Szövetség a korosztályos Ifjúsági Európa bajnokságok csapat- illetve egyéni küzdelmeit.
Számításaink – úgy tűnik – beváltak, hiszen ebben az évben igazán nem panaszkodhatunk, mivel 19 ország 147 játékosa jön el hozzánk, ebből 81 fiú ill. 66 lány versenyző lesz.
(Összehasonlításképpen: tavaly 38 fiú és 33 lány érkezett hozzánk…)
Különösen örvendetes számunkra, hogy ilyen sok hölgy versenyző látogat el Pécsre - ismerve a nemzetközi (és hazai) versenyek arányait.

Kiemelném még azt, hogy Magyarországot (és a Multi Alarm SE csapatát is !) minden eddiginél több résztvevő fogja képviselni ezen a legnagyobb hazai rendezésű ifjúsági versenyen.

Íme a résztvevő országok listája:

Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Egyiptom, Franciaország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Peru, Románia, Spanyolország, Sri Lanka, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Ukrajna. 

A sorsolást az Európai Szövetség január 28-án, kedden 14.00-kor tartja meg, amelyről cikkünkben tájékoztatunk minden érdeklődőt. 

Végül :

Ezúton is kérünk minden játékost, szülőt és érdeklődőt, hogy a „szokásos” feladatokban (főleg vonalbíráskodás) segítse munkánkat a minél sikeresebb lebonyolítás érdekében.

Cs. J.