Felnőtt bajnokság

Előző hétvégén rendezték meg a felnőtt magyar országos bajnokságot, melyik a Multi Alarm SE színeiben induló fiatalok az összes szám arany érmét elhozták.

Férfi egyéniben 9-en indultak MASE színekben, majd a legjobb 4 közé 3 Multis került. A 9 indulóból 3-an még junior korosztályhoz tartoznak (Pytel Bence U17, Pytel Gergő és Szenjai Balázs U15). Gergő és Bence egy meccset nyertek, de aztán búcsúzniuk kellett a játéktól, míg Balázs sajnos az 1. kiemelt Horváth Kristóftól kikapott, így az első játékán már búcsúznia kellett.

Krausz Gergely későbbi győztes Gradwohl Dániellel játszotta a döntőt. Gergő a döntő előtt 2 Multis játékost búcsúztatott, Horváth Kristófot az elődöntőben és a legjobb 8 között Szatzker Mártont.

Ebben a számban így a dobogó minden fokán állhatott egy MASE játékos.

Női egyéniben 2 indulónk volt. Sárosi Laura és Csík Dóra.

Dóri is még juniorként indult a versenyen, és sajnos Szőke Móni az első körben búcsúztatta a játéktól. Laura teljesítménye azt hiszem nem meglepő, hogy magabiztosan utasította vissza a mezőnyt 2-2 szettekben és söpörte be a bajnoki címet.

Férfi páros

2 páros indulónk volt. Gradwohl Dániel – Letsch Péter és a későbbi győztesek Krausz Gergely – Szatzker Márton. Gergő – Marci páros nagy küzdelmekkel, többször 3 szettben hozták a meccseket. Érdekes, hogy a döntő előtti meccsekben egykori csapattársak ellen kellett küzdeniük, szerencsére az összes játékot sikeresen abszolválták, így arany lóghatott a nyakukban.

Női páros

Sárosi Laura és Sárosi Réka indult csak MASE színekben. A legjobb 8 között kezdték a meccseket és három 2 szettes meccs után aranyéremmel térhettek haza.

Vegyes páros

Kettő MASE induló:

Szatzker Márton – Bogdán Nikolett és a későbbi győztes Krausz Gergely – Sárosi Laura indultak neki ennek számnak. Ebben a számban házi döntő alakult ki. Ennél jobb eredmény így nem is születhetett volna. A döntőt végül Gergő és Laura nyerte.

Laura és Gergő ezzel minden számban, ahol indultak aranyat nyertek.