2012. Felnőtt Csapatbajnokság I. osztály

I. forduló

A hétvégén rendezték Debrecenben az I. osztályú felnőtt csapatbajnokság első fordulóját. A tavalyi összeállításokhoz képest elmondható, hogy minden csapat egyformán gyengült. Csapatunkból 4 korábban meghatározó játékos játékára nem tudtunk számítani, de ez a végeredményen egy cseppet sem látszott, hiszen a Multi Alarm SE csapata magabiztosan hozta az első fordulót.

http://multialarmse.hu/plugins/editors/jce/tiny_mce/plugins/article/img/readmore.gif); font-size: medium; line-height: 26.666667938232422px; ">

1. kör

Az első körben a Honvéd Zrínyi SE csapatával játszottunk, akiket kevesebb, mint 2 óra alatt sikerült 9-0 arányban legyőzni. A forduló másik meccsén a Debrecen magabiztosan verte a Dánszentmiklós csapatát.

2. kör

A második körben a Dánszentmiklós csapatát ugyanilyen (9-0) arányban sikerült megvernünk, míg a másik meccsen a Zrínyisek, köszönhetően a debreceniek rossz felállásának, meglepetésre 5-4 arányban győztek.

3. kör

Vasárnap került sor a forduló utolsó csapattalálkozóira, ahol csapatunk a Debrecent is megverte 7-2 arányban. A másik meccsen pedig a Zrínyisek nem engedték ki kezükből a győzelmet a DSK ellen, így végül az első fordulót két győzelemmel zárták.

 Az első fordulót a várakozások ellenére is sikerült kimondottan magabiztosan nyernünk (3 győzelem, 25-2-es mérkőzésarány, 50-4-es szett arány), de az mindenképpen elgondolkodtató, hogy 2 csapat sem tudott teljes egészében kiállni a 9 meccsből álló csapattalálkozókra. A lejátszott hétvége után úgy tűnik, hogy az első osztályú csapatverseny, mind a mérkőzésszám (a 9 meccsre való felállás nehézségeket okoz több csapatnak is), mind pedig lebonyolítás szempontjából (a 2 nap túlzott) felülvizsgálatra szorul.

A csapatbajnokság következő fordulójára január utolsó hétvégéjén kerül majd sor Pécsen.

 Debrecen, 2012.október 24.

CsL

{plusone} {fshare} {flike} {fsubscribe}

{fcomment}