Nyomtatás
Találatok: 3988

A múlt hétvégén, Pécsen került megrendezésre a 2011/12-es szezon első felnőtt „A” kategóriás verseny. Egy-két hiányzó kivételével szinte a teljes magyar élmezőny képviselte magát. A Duna-Kupán illetve a Szlovák nemzetközin mutatott jó formát erre a versenyre is sikerült átmenteni, hiszen az 5 versenyszámból 4-ben MASE-s versenyző állhatott a dobogó legfelső fokára.

Férfi egyesben Tóth Henrik (a döntőben a szintén pécsi Szatzker ellen) nyert, férfi párosban Tóth Henrik-Németh András ( a döntőben is házi döntő volt Pádár Pál és Csiszér Levente ellen) győzedelmesedtek. Női párosban Sárosi Laura, Fekete Sára, míg vegyesben életük első felnőtt versenyét megnyerve a Szatzker Márton - Fekete Sára duó győzött.

Fekete Sára a megszerzett 2 arannyal és az egyéniben szerzett bronzérmével a torna legeredményesebb játékosa, míg Tóth Henrik 2 aranyérmével a legeredményesebb férfi játékosa lett.

Ezen a versenyen rajthoz álltak juniorversenyzőink (Gradwohl Dániel, Németh László) is, akiknek a jó játék mellett 1-1 győzelmet is sikerült begyűjteniük. Vegyes párosban továbbá a frissen összeállt Elek Marcell - Sárosi Réka a második helyen kiemelt, rutinos zrínyis párost győzte le az éremért vívott harcban.

Versenyzőink legközelebb a 3 hét múlva esedékes cseh felnőtt nemzetközin fognak részt venni, míg a juniorok nem sokat pihenhetnek, hiszen a hétvégén Dunaújvárosban vesznek részt korosztályos versenyen.

Eredmények:

Férfi egyéni:

 1. Tóth Henrik (MASE)
 2. Szatzker Márton (MASE)
 3. Németh András (MASE)
 4. Horváth Kristóf (DSK)

Női egyéni:

 1. Varga Orsolya (DTC)
 2. Gonda Daniella (DTC)
 3. Fekete Sára (MASE)
 4. Sárosi Laura (MASE)

Férfi páros:

 1. Tóth Henrik, Németh András (MASE)
 2. Pádár Pál, Csiszér Levente (MASE)
 3. Varga Ákos, Boros Balázs (DTC)
 4. Mester József (DTC), Kereszti Zoltán (HZSE)

Női páros:

 1. Fekete Sára, Sárosi Laura (MASE)
 2. Sárosi Réka (MASE), Gonda Daniella (DTC)
 3. Varga Orsolya, Gondáné Fórián Csilla (DTC)

Vegyes páros:

 1. Szatzker Márton, Fekete Sára (MASE)
 2. Varga Ákos, Varga Orsolya (DTC)
 3. Elek Marcell, Sárosi Réka (MASE)
 4. Pilinszky András, Bogdán Nikolett (Danubius SK)