Nyomtatás
Találatok: 3983

(felnőtt B,D kategória)

Felnőtt és utánpótlás versenyzőink az év utolsó felnőtt versenyén vettek részt. A felnőttek közül legjobbjaink nem vettek részt részben sérülés illetve a következő heti olasz nemzetközi miatt.

 Utánpótlás versenyzőink remekül játszottak, hiszen annak ellenére, hogy többüknek ez volt életük első felnőtt versenye, több érmet, sőt aranyérmeket is hazahoztunk.

Csík Dóra nem talált legyőzőre „D” női egyéniben, „D” vegyes párosban 75%-ban házi döntőt játszottunk, míg „D” férfi egyéniben a Pytel testvérek a bronzérmet szerzett.

Felnőtt játékosaink „B” kategóriában két elsőséget szereztek. Vegyes párosban a tavalyi ifi ezüstérmes Elek Marcell és a műtéte után visszatérő Zsolt Eszter, talán nem kis meglepetésre, nem találtak legyőzőre. Férfi párosban pedig a Pádár Pál és Csiszér Levente páros nyert (Palinak az volt az első páros elsősége életében.). Egyéniben Pali és Marci is csak a későbbi győztes Krausz Gergőtől kaptak ki szoros 3 szettben (csak ők tudták 3 szettre kényszeríteni).

 Összességében a verseny jó zárása volt az évnek, hiszen versenyzőink jól alkalmazták az edzésen tanultakat és remekül küzdöttek.

 Eredmények:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F3EA858A-CD36-44FB-8323-E3C8109EC3F1

2011.12.10.