Kikelet Kupa 2012.

A hétvégén került megrendezésre B,C és D kategóriában az év utolsó felnőtt ranglista versenye, ami kiváló lehetőséget nyújtott azok számára, akik ebben az évben talán kevesebb játéklehetőséget kaptak. Ennek megfelelően elég foghíjas volt a mezőny. A MASE színeit Németh András, Pádár Pál, Elek Marcell és Zsolt Eszter képviselték a klub idei teljesítményének megfelelően.

Németh András egyéniben végig magabiztosan játszott és könnyedén nyert. Pádár Pál egy nehézkes első mérkőzés után végre higgadt játékkal sikeresen került a legjobb 4 közé az idei OB bronzérmes Szikra Csaba legyőzésével. Férfi párosban is simán utasították maguk mögé a mezőnyt. Vegyes párosban az Elek Marcell Zsolt Eszter páros is simán nyerte a versenyt. Zsolt Eszter több év után indult el újra női egyéniben, és C kategóriában (B kategória nem volt) koncentrált játékkal nagyon simán vert mindenkit. A Kikelet Kupa legeredményesebb férfi játékosa így Németh András, míg a nőknél Zsolt Eszter lett!

Összességében ebben az évben a női egyes versenyszám kivételével minden első osztályú ranglista versenyen MASE versenyző állt a dobogó legfelső fokára…

Eredmények:

http://www.badminton.hu/index.php/mtlsz/Esemenyek/kikelet_kupa_2012/

Budapest, 2012. április 28.