Két Csapatbajnoki cím az U 15-19-es Csapatbajnokságon.

A hétvégén Pécsen rendezték a 15 és 19 –éven aluliak csapatbajnokságát.

Az ifjúságiak versenyén 3 csapat nevezett a versenyre.

A pécsi csapat először a Dunaújvárossal játszott. A pécsi csapat 4 : 0 –ás vezetése után a vegyes párost egy szoros mérkőzésen vesztette el, ahol sajnos Zsolt Eszter annyira megsérült, hogy már nem tudta folytatni a versenyt.

Ezután az OSC csapata ellen hátrányban volt a Multi Alarm csapata mivel női párosban fel kellett adni a mérkőzést. Ennek ellenére csapatunk így is megnyerte a találkozót és ezzel megszerezte a Bajnoki címet.

Az U 19-es Bajnok csapat tagjai:

Sárosi Laura, Zsolt Eszter, Elek, Marcell (vendég játékos), Gradwohl Dániel, Gelencsér József, Hoffmann Donát

 A fiatalabbaknál 3 csapatot is indított a vendéglátó Multi Alarm SE.

A csoportmérkőzések is hoztak izgalmakat, ahonnan a pécsi I.-es csapat csoport elsőként jutott a elődöntőbe miután legyőzte a Dunaújvárost, az OSC-t és a III. pécsi csapatot is.

Az elődöntők és döntők már Fantasztikus hangulatban zajlottak, ahol az OSC legyőzte az Albatoll csapatát, valamint a Multi Alarm első csapata a móri EZERJÓ csapatát.

Így a Bajnoki címért ismét az OSC játszott a hazaiak első csapatával, a 3 helyért pedig az Albatoll az Ezerjó csapatával mérkőzhetett újra.

Az OSC fiú egyesben 0:1-es hátránnyal kezdte a döntőt, mivel itt nem indítottak senkit. A 3 győzelemig tartó csatában hallatlan izgalmas mérkőzést játszott a lányoknál Csík Dóra – a szegedi Boda Boglárkával, ahol 3 szettben a pécsi lánynak sikerült nyerni, így már 2:0 volt az előny.

A másik pályán Pytel Bence és Papp Violetta játszott a Madarász testvérpár ellen szintén nagyon izgalmas mérkőzést. A 3. szettben 9:3-ra vezetett már az ellenfél és innen fordított a pécsi páros és ezzel megnyerte a Bajnoki Címet, amit hatalmas ovációval fogadott a hazai szurkolók csapata is.

Az U 15-ös Bajnok csapat tagjai:

Csík Dóra, Gradwohl Eszter, Papp Violetta, Kotsy Gergely, Pytel Bence, Pytel Gergő,

A bronzmérkőzésen is hasonló izgalmakat éltek át a Fejér megyei csapatok, ahol az Albatoll csapata 3:2-re győzött az Ezerjó ellen.

Gratulálunk a játékosoknak!