Seregélyes 2010. február 27-28.

A Multi Alarm SE. játékosai a hétvégén egy Fejér megyei településre, Seregélyesre látogattak el egy „nemzetközi” versenyre. 
Igazából hazai versenynek volt meghirdetve, de csapatunk egy 7 fős francia brigáddal érkezett a helyszínre és ezzel egy kis nemzetközi hangulatot is teremtett a sportcsarnokban. A francia csapatot egy női és hat férfi játékos képviselte, akiknek sokszor sikerült megszorongatnia a hazai mezőnyt. Sajnos érem nélkül térhettek vissza Pécsre, de a hazai multis játékosok közül többen is felállhattak a dobogóra. 
A fiúk közül Dubicz Máté és Pádár Pál megnyerve a csoportmérkőzéseket a főtáblára kerültek, ahol tovább folytatták a küzdelmeket. Először is kiemelném Palit, aki férfi egyesben az elődöntőig menetelt, de végül elvérzett a móri Krausz Gergely ellen. Ezzel megszerezte a biztos harmadik helyet. Máté egy lépcsőfokkal feljebb jutott a ranglétrán, mivel a döntőig küzdötte fel magát, de Gergőnek sajnos ő sem tudott megálljt parancsolni és végül az ezüstérmet zsebelhette be. Női egyesben a „visszatérő” Kovács Dóri is megfelelően helytállt. A csoporton belül nem talált legyőzőre, majd ezt követően az elődöntőben a debreceni Gonda Daniellával egy igen szoros három szettes mérkőzést játszott. Dóri ugyan nem nyerte meg a meccset, de elégedetten hagyta el a pályát és a bronzérem az ő nyakában is csillogott. Nem feledkezhetünk meg fiataljainkról sem, akik közül Pytel Gergő az U11-es mezőnyben a második helyen végzett.

Gratulálunk a játékosoknak! Hajrá MULTIGRISEK!!!