Pécsi kezekbe került az elnöki poszt

2010. február 19., Budapest Sportháza

Péntek 12 óra 30 perc. Egy vidám tavaszias napon megérkezek a pécsi csarnokhoz, ahol belépve az ajtón már többen várják a „nagy utazást”. A bejáratnál a hölgyek vannak többségben, akik között egy öltönyös úri ember üldögél, aki nem más, mint Dr. Horváth Zsolt (dokiJ), a mai nap fénypontja. 12 óra 50 percre már mindenki megérkezett az indulás helyszínére és ezzel a pécsi delegáció 11 fővel elindult a „nagy utazára” Budapest irányába. 16 órakor megérkeztünk a tettek mezejére, a Magyar Sportszövetségek Házában, ahol frissen sült pogácsával és üdítővel vártak bennünket. Falatozgattunk, majd elfoglaltuk a helyünket és izgalommal vártuk a Közgyűlés kezdetét, melynek egyik napirendi pontja a Magyar Tollaslabda Szövetség új elnökének megválasztása.

Elérkezett a 17 óra, a Közgyűlés eredetileg tervezett időpontja, de mivel a szavazók száma nem érte el minimális 35 főt, így a Közgyűlést berekesztették és 18 órára halasztották el. Tehát az izgalmak tovább fokozódtak. A két jelölt: a multisok részéről Dr. Horváth Zsolt, a Diaboló SE. oldaláról pedig Derecskei Zsolt. Elérkezett a várva várt 18 óra és kezdetét vette a választás. A nyitó beszédet a leköszönő elnök Szécskay Zoltán tartotta, majd ezt követte a jelöltek bemutatkozó beszéde. Ekkor már izgatottank vártuk, hogy végre had írhassunk már egy nagy X-et a „Doktor Úr” neve mellé, amit aztán meg is tettünk. És végül, amire annyira vártunk, a győzelem.

A pécsi Dr. Horváth Zsolt 32:12 arányban megnyerte a választást.

Teljes szívemből gratulálok neki és köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik a Doktor Úrra szavaztak. Egy igen tapasztalt ember került most az elnökség élére, mivel aki ismeri az tudja, hogy nagyon lelkes ember és több sportágban is régóta tevékenykedik. Ő biztos, hogy mindent meg fog tenni a Magyar Tollaslabdáért, de ehhez kell mindenkinek a segítő ereje is. Tehát befejezésül csak annyit szeretnék mondani, hogy fogjunk össze!!!