Budapest November 7.-én és 8.-án rendezték meg az “A” és “D” kategóriás felnőtt országos tollaslabda versenyt a Takács Károly Sportcsarnokban

A pécsi Multi Alarm SE csapatából számos versenyző érkezett az országos szintű megmérettetésre, akik több érmet bezsebelve tértek haza. Közülük is kiemelném Németh Andrást, aki az “A” kategória férfi egyes versenyszámában a döntőig menetelt, ahol két szettben legyőzte debreceni ellenfelét, Boros Balázst. Női egyéniben Sárosi Laurának sikerült megszorongatnia a kétszeres felnőtt magyar bajnokot, a zrínyis Varga Saroltát. A fiúk egynemű párosban is bizonyítottak, mivel Németh András és Dubicz Máté a döntőig küzdötte fel magát, ahol sajnos vereséget szenvedtek a kitűnő összhangban lévő párostól, a Varga-Boros duótól. A fiúk ezzel a biztos második helyet foglalhatták el. Mindenképpen megemlíteném Károlyi Ákos és Pádár Pál duónkat, akik három szettes küzdelemben hatalmas mérkőzést játszottak a nyertes Varga-Boros páros ellen a nyolc között, de sajnos a debreceni párosnak sikerült győzni. Sajnos mindkét “multis” párosunk vereséget szenvedett a debreceni duótól, de a hétvégén megrendezésre kerülő Felnőtt I. osztályú Csapatbajnokságon visszavághatnak a fiúk. Női párosban is voltak izgalmas mérkőzések. Zsolt Eszter és Sárosi Laura vívott három szettes csatát a Varga-Czifra páros ellen. A “multis” lányok sokszor földre kényszerítették a debreceni párost. Horváth-Fekete párosunk pedig a négy között búcsúzott a zrínyis Varga-Szőke duótól.

Gratulálunk a helyezetteknek és sok sikert kívánunk a hétvégén megrendezésre kerülő Felnőtt I. osztályú Csapatbajnokságon. A helyszín a pécsi Tollaslabdacsarnok, tehát minden szurkolni vágyót szeretettel várunk!